2007-06-20

Troligaste förklaringen: vi är idioter

Gör nåt rätt, för helvete. Bränna ner en butik som hyr ut porr, snacka om att vara på fel plats, fel nivå, göra fel grej, inte förändra något utom sin livssituation.

Två tjejer försökte bränna ner en butik som hyr ut porr men misslyckades. Ingen förklaring har givits ännu men förmodligen var det ett missriktat försök att "stoppa porren". Ungefär lika smart som att försöka stoppa mjölk genom att bränna ner livsmedelsbutiker. Porr finns på Internet. Även om man hotar alla porrmånglare i Sverige till livet (kallas även för terrorism, ni vet) så kommer man inte "stoppa porren". Jag vet inte hur den ska stoppas och jag vet inte om jag är så intresserad heller. Branschen behöver dock pengar för att överleva och de pengarna får de inte av mig.

Hur som helst, att försöka bränna ner nån godtycklig butik oavsett motiv är nog något som endast kan förklaras med att man är idiot. Think big, bitches! Nästa gång - elda upp någon kopplingsgrunka för Internet i er närhet så att folk blir utan uppkoppling och sen postar ni att ni är ansvariga och att det var mot porren. Då får ni nog uppmärksamhet!

Nej, jag uppmanar inte till brott. Don't do it!

4 kommentarer:

Anonym sa...

"De två kvinorna, som av polisen betecknas som "ungdomar"[...]"

Enligt Sydsvenskan var gärningskvinnorna 23 respektive 26 år gamla. Är det "ungdomar" numera enligt polisen?

Tack och lov att de upptäcktes i tid så att de inte brände ner ett helt bostadshus.

barlon.randolph sa...

Uppenbarligen är porrens vara eller icke vara viktigare än oskyldigas liv och hälsa. Så jag stämmer in i din liknelse med terrorism, beteendet är identiskt.

a0 sa...

Terrorism brukar väl definieras som "violence by proxy"? Detta är i så fall inte terrorism. Ett illdåd, möjligen, och ett brott, men inte terrorism.

Det finns ju inte heller någon "oskyldig" vars liv eller hälsa hotats i dethär fallet, eller hur?

The Lava Eater sa...

Hur menar a0 att ingen oskyldigs liv och hälsa hotades? Han / hon som ägde butiken? Boende i huset? Syftet var väl (om man går på terrorlinjen) att skrämma butiksägare att sluta sälja porr, eller hur?

Sen är semantik inte vad artikeln handlar om utan om att brudarna gjorde nåt helt meningslöst som inte förde något "syfte" framåt eller någonting. De är idioter.