2005-05-30

Nu flyttar jag tamejfan!

OK, läs detta:
"Var femte svensk vill att rökning ska förbjudas i hemmet. Den som vill ta sig ett bloss kan gå ut på balkongen eller uteplatsen, är en vanlig uppfattning enligt en Sifo-undersökning som tidningen Vår bostad låtit göra."

Det här landets befolkning är inte en befolkning jag vill dela nationalitet eller någonting alls med. 20% kommunistgalningar som vill inskränka oinskränkbara friheter ända in i hemmet är 20% för många!

Herregud! Att ens ha åsikten är ganska sjukt, att sen inte inse att man ska avstå att ha den eftersom det inte går att upprätthålla en sån lag (eller såklart, det är lätt, grannarna ringer helt enkelt snuten om de känner röklukt, det vill jag att polisen ska ägna sin tid åt) är ett hundra gånger sjukare. Att ha en åsikt som föddes som död, vad är poängen med det?

Helvete. Mest pensionärer tydligen som svarat att de vill gå längre än idag. OK, de har ju vuxit upp i s-Sverige där man politiskt kan bestämma en riktning och sen bara lyckas om man bara vill och försöker tillräckligt. Som när Pol Pot försökte tillräckligt med att skapa ett stenålderssamhälle med mord och förtryck som frukostmat.

VAR FEMTE SVENSK! FÖRBJUD ONANI!

Jävla idioter.

Inga kommentarer: