2008-01-30

Bögar är mer värda än Åke

Åke Green blandar och ger. Nu har han blivit utesluten ur IOGT-NTO för sitt böghat, eller ska man kalla det "helt normala kristna syn på homosexuella"? Citat IOGT-NTO:

"Styrelsen konstaterar att dina återkommande nedsättande uttalande om gruppen homosexuella strider mot IOGT:s och NTO:s grundsatser och program"

Detta ska tolkas som att bögar är mer värda än kristna, enligt Åke:

"Homosexuella medlemmar är tydligen mer värda än kristna medlemmar"

Han befarar också att organisationen ska tappa anseende hos medlemmar med en kristen inställning.

Hmm, ja, för böghatande kristna (en naturlig del av kristendomen om man läser Bibeln - eller? enligt vissa är svaret nej) är det förstås oerhört negativt att någon hänsyn tas alls till bögjävlar. Men... kan man inte både ha och mista böghatare? Jag menar om jag fick välja vilken typ av människor som skulle dö av sprängda lungor de närmaste sekunderna och mina val var "bögar eller kristna böghatare" så skulle jag lätt välja kristna böghatare.

Och ur åsiktsregistreringshänseende är det ju bra att veta vilka som går ut IOGT-NTO nu, de är potentiella bögmördare eller bögmordshetsare. Cool.

Eller, seriöst, Åke. Det är inte homosexuella medlemmar som är värda mer än kristna. Det är medlemmar som INTE strider mot grundsatserna och programmen för IOGT-NTO som är mer värda. Toleranta människor som vill jobba för nykterhet. Du vill jobba för att "operera bort" "cancersvulsten" (det ena är ett citat och det andra är min slutsats om vad man gör med cancersvulster - man brukar operera, ge cellgifter, strålbehandla - man kan bara anta att om Åke betraktar bögar som cancer gärna vill leka läkare), de vill jobba för nykterhet - oavsett vad en medlems preferenser är. Så vad du gör är att sabba genom att kalla medlemmar i IOGT-NTO för cancer - medlemmar som inte gör detsamma tillbaka. Du är alltså mindre värd än medlemmar som bidrar på ett vettigt sätt till IOGT-NTOs strävan.

Och för mig, Åke, är du inte värd någonting alls. Du är bara en liten lort.

3 kommentarer:

Joakim sa...

Green gör en stor tabbe i sin kommentar, han säger mot sig själv. Genom att påstå att iogt värderar homosexuella mer än kristna visar han ju att han anser sig mer värd än en bög så vad är skillnaden då? Nej dom gjorde ett nyktert beslut att slänga ut honom.

Anonym sa...

Synnerligen oseriöst blogginlägg. Skulle du söka sanningen skulle du inte komma med de lögnaktiga påståendena att det finns böghat i Bibeln eller att Åke Green sagt att homosexuella är en cancersvulst. Men politisk korrekthet verkar viktigare för dig än sanning. Eller?

/Trogen besviken läsare

The Lava Eater sa...

Trogen besviken läsare:

3 Mos 18:22
Du får inte ligga med en man som man ligger med en kvinna; det är något avskyvärt.

3 Mos 20:13
Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen.

1 Kor 6:9-10
Har ni glömt att ingen orättfärdig skall få ärva Guds rike? Låt inte bedra er. Inga otuktiga eller avgudadyrkare eller horkarlar eller män som ligger med andra män, inga som är tjuvaktiga eller själviska, inga drinkare, ovettiga och utsugare - ingen sådan får ärva Guds rike.

Jag anser det ganska hatfullt att definiera dödsstraff för homosexuella handlingar. Det är tydligt tycker jag. Du får gärna argumentera för ditt påstående att det är lögnaktigt att det finns böghat i Bibeln. Det gör det men ja, det kräver en böghatare för att vilja luta sig på det. Eller en bokstavstroende - som väljer som de vill.

Angående att Åke sagt och inte sagt så undrar jag hur du vågar komma med sånt kvalificerat skitsnack att HAN INTE SAGT DET HAN SAGT NÄR VEM SOM HELST KAN KOLLA DET?

"Bibeln tar upp och undervisar om dessa abnormiteter.
Sexuella abnormiteter är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen."

Det är en djup cancersvulst - fram med kniven!

Citatet är från DN, de återger hela predikan. Googla på "Åke Greens tal" och där har du det.

Så vad är det för jävla angrepp? Du kommer hit och påstår att JAG LJUGIT om saker som är helt verifierbara - Bibeln ger direktiv om att bögar ska dödas = hat och Åke Green har sagt att de är en cancersvulst på samhällskroppen. Så vad fan menar du, vem är du? En kristen person som inte kan se några fel och brister med din tro och dess utövare? Vad är ditt problem? Kom med något slags givande inlägg nästa gång istället för att hävda bullshit som vem som helst kan motbevisa på tio sekunder!

Trogen besviken läsare... menar du trogen min blogg eller trogen Åke "Jag vill att bögar dödas för det står så i Bibeln" Green?