2007-12-17

Är det en förbannelse?

Såg i DN idag att världens äldsta människa dött - igen. Man kan inte annat än börja undra om det vilar en förbannelse över människorna som har den titeln. Med nästan övernaturlig säkerhet dör de, en efter en, dessa personer. Eller har vi att göra med något värre, något mer diaboliskt, än "naturlig död"?

Kan det vara så att medias rapporter om världens äldste triggar något slags pedofilseriemördare som hatar riktigt gamla människor (motsatsen till pedofilens sexuella önskeoffer) och därför söker upp den främste symbolen för gamla människor och dödar dem på ett sätt som verkar naturligt?

Eller är det helt enkelt en egyptisk förbannelse som vilar över den som är äldst? Kanske uttalad av anden som besitter den där snickaren / bondfångaren / bedragaren / lögnaren i Jämtland (eller var han nu bodde), Ambres? Eller kanske anden som besatte snickaren / bondfångaren / bedragaren / lögnaren tidigare, den lite bryskare anden?

Svårt att veta, men lite kusligt är det att man allt som oftast kan läsa att den äldsta personen i världen har dött.

2 kommentarer:

Kissib Rallan sa...

Håller med dig totalt! Men jag har kartlagt det där du sa om att världens äldsta människor dör. Min upptäckt är skrämmande, det är inte bara de som dör. Även människor som inte är äldst i världen verkar ha en sannolik dödssiffra som uppgår till 100%. Jag är rädd!

The Lava Eater sa...

My GOD! Om det du säger stämmer (jag har ingen möjlighet att verifiera det du påstår men det låter trovärdigt) så kan det innebära slutet för mänskligheten. Det rör sig förmodligen om något slags satanisk pedofil-konspiration, alternativt en sionist-muslimsk terrororganisation alternativt en kommunist-nazistisk-homo-terror-organisation som är ute efter oss alla. Är detta verkligen det pris vi vill betala för friheten? Jag vill hellre vara ofri om det ska vara så här!