2007-11-16

Eva kanske inte ville sjunga med Carola för att...

Jag skriver om Carola Häggkvist... kul!

Hmm, Babben hetsade till körsjungande av en psalm med Carola i sitt program. Jag gillar inte Babben som ståuppare eftersom jag inte tycker hon har skämt att komma med - hon har en dialekt, en rund figur och ett lustigt utseende. Det är inte skämt.

Men som talkshow-värdinna tyckte jag hon var helt OK och tom rolig. Nu vägrade hursomhelst Eva Dahlgren sjunga med i en psalm tillsammans med Carola och olika förklaringar presenterades.

Min förklaring, som jag baserar på absolut ingenting (och därför är lika trovärdig som allt Expressen och AB skriver...) är att Eva inte ville sjunga med Carola för att Carola inte gillar bögar. Och Eva är gay. Eller har jag missat nåt avgayifieringsskvaller? Jag bryr mig ju inte om kändisars privatliv utan bryr mig bara om vad de KAN i verkligheten så Eva kan ju ha gift om sig tio gånger så vitt jag vet.

En annan teori är att Eva inte gillar att sjunga kristen musik - fast jag vet ju inte om hon är kristen, vilket är bra för det är ju privat. Att Carola är det är ju verkligen ingen hemlighet. Undrar hur många kristna som autoköper Carola för att hon är kristen istället för att tänka "åh, bra musik" om det de köper?

Yadayada.

1 kommentar:

Pär sa...

Hon är väl helt enkelt inte kristen, och känner sig därför inte bekväm med att sjunga Hosianna i tv?
Det skulle inte jag heller göra. Fast jag är hetero.