2007-10-31

Stoppa våldtäkten på fantasin!

My GOD!

Enligt DN, som inte tvekar att rycka ut när oskyldiga barns oskuld hotas, rapporterar att Second Life nu har blivit ännu lite sjukare - och overkligare.

Ja, det är tydligen så att man i Second Life kan köpa sex - av barn! En person som "infiltrerat" dessa grupperingar rapporterar att han erbjudits "'sjuka' sexuella aktiviteter" mot betalning. Av barnen. I spädbarnsålder tom!

Vad är en "sjuk" sexuell aktivitet? Alltså hade det varit mer normalt om bebisen krypit fram och sagt "blebleble jag suger din kuk för 20 lindendollars och du får ta mig i röven för 100 - ingen kådis" än om den säger "ble ble ble du får bajsa mig i ögonhålan för 200 lindendollars och stycka mig för 2000"?

Alltså, det här är parodi, inget av det här kan vara på allvar. Eftersom Second Life är en virtuell värld där ingenting existerar på riktigt måste även denna rapportering om Second Life vara helt påhittad. Jag tror inte Erika Svanteson på DN finns på riktigt, hon är en reporter som skapats av en finnig tonåring i Second Life för att rapportera om saker som inte händer på riktigt.

Sköna citat från artikeln:
"- När du ser olagligt innehåll på vilken plattform som helst tycker jag det är ditt medborgerliga ansvar att rapportera det till polisen"

OK... olagligt innehåll? Barnpornografi är olagligt, men bara den typen där barn i verkligheten (den här, inte den andra i Second Life) blir utsatta för övergrepp på riktigt. Barn som inte finns (som de i Second Life) behöver inte skyddas från att utsättas för övergrepp som inte sker för de sker inte. Man behöver faktiskt inte skydda någon som inte finns från något som inte har hänt. Eller vad tycker du, Erika?

"Brittiska Ceop, Child Exploitation and Online Protection Centre, reagerar kraftigt på att pedofiler såhär fritt kan leva ut sina fantasier."

Pedofilers farlighet ligger i att de vill ha och ibland har sex med riktiga barn med sina riktiga penisar i barnens riktiga kroppsöppningar. Virtuella pedofilers påhittade sexuella aktiviteter där de tar sina fantasi-penisar och stoppar dem i påhittade, ej existerande, barns virtuella anus, vaginor och munnar... är inte ett problem.

Bästa citatet är dock detta:
"- Vi pratar om den virtuella arenan som om den är overklig. Jag är orolig för att de, när de kliver ut ur sin fantasivärld, tar med sig den fantasin till den riktiga världen och i slutänden försöker agera ut den där, säger han till Five News."

Ja, Jim Gamble, det gör vi. Vet du varför? För att den är overklig. Åtminstone på det sätt att inget barn blir utsatt för övergrepp. Och att platserna i den inte finns. Och att folk som är svarta ibland säkert färgar sig vita i spelet. Och tvärtom. Och min penis skulle vara större där. Min käke lite fyrkantigare (för det tycker jag är fint). Jag skulle sen ha sex med grupper av kvinnor där ingen har under F-kupa i BH-storlek. Och inget skulle ha hänt. Jag skulle göra ett rum där jag kunde slå ihjäl såna som du, fast bara dockor av er, och du skulle inte dö. You see?

Det där problemet med att folk skulle ta med sina fantasivärldar ut i verkligheten och leva ut dem här är bara bs bs bs bs bs och det är dags att lägga ner det. Det är fortfarande olagligt att ha sex med barn i verkligheten och fortfarande lagligt att ta sin digitala penis och stoppa i ett digitalt barn. Men sure, jaga människor som inte haft sex med verkliga barn - också. Poängen förefaller dock vara helt bortom min fattningsförmåga.

Inga kommentarer: